Taalcursus

Van Spaans & "tapa-tochten" in Salamanca tot Engels & duiken op Malta, van Italiaans leren & koken op Sicilië tot Frans & surfen in Biarritz en van degelijke Duitse grammatica in trendy Hamburg tot Chinees in booming Beijing.

JoHo WereldActief kent de mogelijkheden, op alle lesniveaus en op vele bestemmingen.  Je kan er ook terecht voor zomerspecials, groeps-taalreizen, academisch jaar, examencursussen en combinaties met vrijwilligerswerk, stage of werk in het buitenland.

 

Spaans in...

Argentinië, Cuba, Spanje, Bolivia, Chili, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Dominicaanse Republiek, Guatemala, Mexico, Peru

Engels in...

Auckland, Bournemouth, Brighton, Brisbane, Bristol, Cairns, Calgary, Cambridge, Cork, Dublin, Edinburgh, Exeter, Gozo, Kaapstad, Londen, Malta, Montreal, New York, Oxford, Perth, San Diego, San Francisco, Sydney, Toronto, Vancouver, York 

Frans in...

Aix en Provence, Annecy, Antibes, Biarritz, Bordeaux, Chambery, Montpellier, Nice, Parijs, Montreal, Rouen

Italiaans in...

Florence, Lignano, Milaan, Napels, Perugia, Pisa, Ravenna, Rome, Salerno, San Bartolomeo al Mare, San Giovanni, Siena, Taormina, Venetië, Viareggio

Chinees in...

Beijing en Shanghai

Overige talen

Duits in... Berlijn, Hamburg, Regensburg, Lindau, Münster, München, Wenen
Portugees in... Faro, Lissabon, Maceio, Sao Paulo
Russisch in... Moskou en St.  Petersburg
Papiamentu in... Willemstad

 

Voor meer informatie kun je terecht tijdens de JoHo dagen of je kunt het contactformulier invullen!


Voorbeelden van mogelijkheden
 

Leer Spaans op de taalschool in Salamanca, al mogelijk vanaf 1 week tot wel 10 maanden! Naast het volgen van de taalcursus maak je ook kennis met de cultuur en de gewoonten van het land en leer je tal van andere studenten kennen. Bovendien is er de mogelijkheid om allerlei activiteiten en excursies te ondernemen in je vrije tijd! Tip: geniet vooral van lekkere tapas op de Plaza Mayor! Que aproveche!

 

Altijd al Parijs willen bezoeken, maar dit nog steeds niet gedaan? Volg dan een Franse taalcursus in deze wereldberoemde stad! Dit is al mogelijk vanaf 1 week tot wel 9 maanden. Naa st het volgen van de taalcursus zijn er volop mogelijkheden om de schitterende bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en het Louvre te bezoeken! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vierweekse cursus met verblijf in een appartement, dat je deelt met Franse medebewoners. Een ideale manier om datgene wat je leert direct te vertalen in de praktijk!

 

Altijd al de Big Apple willen bezoeken? Begin dan met het volgen van een Engelse taalcursus in deze fantastische metropool! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een drieweekse taalcursus met verblijf in een gastgezin of residentie. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om deze overweldigende stad te verkennen! Vrije dag? Hou de concertagenda van Madison Square Park in de gaten!

 

 

 


Organisaties waarbij je na boeking

als JoHo donateur een cashback kunt aanvragen

Lokatie

 

StudyTravel Wereldwijd
     
Kenya Xperience Kenia
World Activity Philippines Filipijnen
China Inside China

 

Organisaties waar je als

JoHo donateur korting kunt krijgen

Lokatie

 

Activity International Wereldwijd

Spanish at locations

Costa Rica & Panama
Mijn Bestemming Peru Peru Korting
Don Quijote
Spanje
& Latijns Amerika
Korting
Volunteering Peru Peru Korting
Doingoood
Kenia, Tanzania
en Oeganda
Korting-